Povești de succes

Se spune că metoda Allen Carr este asemeni unui film bun. Odată ce l-ai văzut, simți nevoia să le povestești și celorlalți despre el.

E normal să simți asta! Ai scăpat. Ești liber!

Iată mai jos câteva dintre multele povești de succes, marca Allen Carr’s Easyway. Dacă și tu ești una dintre ele și vrei să povestești mai departe experiența eliberării tale, trimite-ne un mail cu detalii și o fotografie a ta. Vei ajunge aici, în secțiunea Testimoniale, pentru a-i inspira și pe alții să scape de fumat.

Neve Campbell

Actriță

Marius Vintilă

DJ

Anthony Hopkins

Actor

Cabral

Prezentator, actor

Simona Tache

Jurnalist

Bogdana Dobre

Blogger

Chrissie Hynde

Muzician

Ellen DeGeneres

Actriță, Moderatoare

Și testimoniale…

 • Ashton Kutcher "Tipul e foarte tare... și n-am mai fumat de un an și jumătate."
  Ashton Kutcher
 • Anthony Hopkins "A fost cu adevărat o revelație și m-am eliberat de sclavie pe loc! A fost ușor să mă las, iar experiența în sine a fost nesperat de plăcută."
  Anthony Hopkins
 • "Programul Allen Carr's EasyWay to Stop Smoking a fost pentru mine o minune: a reușit să încheie 30 de ani de fumat peste noapte."
  Anjelica Huston
 • Bună, Diana ieri s-au făcut 3 luni de la sesiunea de Ia Cluj! Da, știu, nu e mare lucru), însă pentru mine este, sunt 3 luni de când am stins ultima țigara! Probabil tu te așteptai să se întâmple asta, eu sincer nu, și totuși uite că am reușit să devin nefumător (încă sună ciudat și plăcut în același timp să zic despre mine că sunt nefumător:)) îți mulțumesc încă o dată că ai venit la Cluj!
  M.C.
 • Dragă Diana, Îți mulțumesc din toată inima pentru întâlnirea noastră de ieri şi pentru că m-ai făcut să mă văd cat de completă și de absolut funcţională sunt fără fumat compulsiv...indiferent de stresul din viata mea!!! Am savurat o cafea extraordinara in dimineata aceasta, am plimbat câinele veselă...si o mulţime de alte situaţii în care devenisem prelungirea ţigărilor fumate pe furis. Monstrulețul a fost palid...e încă treaz, dar o să-I execut in curând. hahaha!
  A.G.
 • Bună, în primul rând vreau sa îți MULȚUMESC !!! (puțin spus) pentru faptul că sunt din nou nefumător, și încă unul ferm convins. Am trecut peste câteva mici încercări de genul: berea de sâmbătă seara, cafeaua de duminică dimineața, o mică discuție în contradictoriu duminică seara, și nu am avut nevoie de vreo țigară sau un fum aducător de minuni. A trebuit să te întâlnesc pe tine să înțeleg faptul că a fi din nou nefumător este foarte simplu și în același timp și foarte plăcut, pentru mine reprezintă "o chestie" pe care nu ți-o pot descrie în cuvinte.
  P.D.
 • Bună, Cred ca eu sunt cel care ar trebui să îți mulțumesc din nou și din nou și din nou X 1000000, pentru faptul că am reușit să descopăr lumea din jurul meu fără "ACELE MINUNATE ȚIGĂRI " care nu au făcut decât să mă înjosească iar în momentul de față orice pasă proastă o trec cu ajutorul Ior gândindu-mă "Super, nu mai fumez !", am "prieteni" care au ramas uimiți de decizia mea și care încă încearcă să mă facă să înțeleg că nu am făcut bine că m-am lăsat și este "doar un timp", lucru care pe mine mă alimentează pozitiv în privința "fumatului". Am început să fac mai multă mișcare și încerc să mențin acele pofte de mâncare, (pentru că am descoperit că mâncarea are cu totul alt gust decât știam eu) Ia cote normale. Mulțumesc !!!!!!!
  L.C.
 • Dragă Diana, Doresc să-ți mulțumesc pentru ajutorul oferit anul trecut pentru lăsatul de fumat. Aniversez un an și o lună de când nu mai fumez și sunt foarte fericită și mulțumită pentru aceasta 🙂 Mulțumesc foarte mult, îți sunt recunoscătoare!!! Numai bine.
  S.B.
 • Bună, Diana, Azi s-a împlinit exact un an, sunt în continuare nefumătoare și mă simt excelent. Nu am mai vorbit de atunci și voiam să îți mulțumesc. Metoda e clar cea bună, dacă m-a facut pe mine să devin o nefumătoare, după 20 de ani:) Cu simpla citire a cărții am reușit doar o zi și jumătate, dar cu punerea în aplicare a metodei prin sesiunea ta, iată că a trecut deja un an. Așa că, îți mulțumesc încă o dată! Numai bine.
  E.T.
 • Dragă Diana, îți scriu aici, ca să rămână. 🙂 Acum mult timp, citeam undeva că, atunci când ești dependent, nu ai cum să iubești cu adevărat. Fumatoare și, mai ales, mama fiind, de câteva luni, la vremea respectivă, nu ințelegeam afirmatja de mai sus. Mă enerva, mă intriga, dar nici n-o băgam sub vreun preș, să nu mă mai deranjeze. Mă deranja. Voiam să înțeleg. N-am reușit, până când n-am schimbat tabăra: azi fac un an în cap de când nu mai fumez! Asa cum ți-am spus și față în față, recunoștința mea față de tine e enormă. Sunt fericită, norocoasă, liberă, încrezătoare! Îți mulțumesc!
  Isabella
 • Dragă Diana, Vreau sa îți mulțumesc că ți-ai lăsat jobul din publicitate și că ai citit cartea lui Allen Carr și că ai avut curajul să pleci pe un drum nou cu toate riscurile pe care le cuprinde. Pe 29 martie 2013 nu numai că am stins ultima țigară, dar în sesiunea cu tine mi-am dat seama de efectul unui terapeut în viața mea și de atunci, ghici ce? never felt so free in my life since childhood! Un mare MULTUMESC de la mine si haidem mai departe!
  C.C.
 • Bună Diana, M-am gandit să-ți scriu astăzi pentru prima oară de când am venit la tine Ia cabinet pt că se fac fix 2 luni și pentru că sunt 2 luni de când nu am mai fumat :). Sunt multe gaânduri care îmi vin în cap legate de nefumatoarea din mine și încerc să Ie scriu cât mai repede ca să nu uit vreunul :D, dar primul la care mă gândesc este: Energia pe care am primit—o (ca să zic așa) eu, personal...sunt mult mai energică, mai plină de viață, mult mai bucuroasă, mai zâmbăreață, lucruri pe care am început să le simt.
  M.S.
 • Buna Diana, Mâine se face o săpt. de când nu mai fumez. Este încă foarte puțin dar, nu știu de ce, simt că nu mă voi mai întoarce niciodată la acest obicei. Pentru mine înseamnă fcarte mult... după 25 de ani de fumat și nenumărate încercări de "lăsat" soldate cu eșecuri. Până săpt. asta nu stiam ce gust are o cafea fără țigară, petrecerea de la 14 ani cred că a fast ultima fără țigari; fetița mea e adoptată, deci nu am fost însărcinată ca să fac măcar o pauză. Practic, acest "asa-zis prieten" m-a însoțit toată viața. Mulțumesc încă o data 🙂
  Alina
 • Bună ziua, Am dat azi peste acest schimb de mailuri și voiam să vă mulțumesc pentru faptul că de 1 an și câteva Iuni nu mai sunt fumător! A fast o schimbare remarcabilă și un seminar mai mult decât ajutător, căruia i-am făcut reclamă în acest an cu toată inima, având în vedere ușurința cu care am renunțat. Vă doresc mult success în continuare!
  D.T.
 • Bună Diana, Pe 20 februarie am aniversat un an de când am stins ultima țigară și așa m-am gândit să-ți scriu un mesaj în care să-ți mulțumesc pentru suportul acordat. Chiar dacă ciitsem cartea mai aveam câteva „dubii” peste care am reușit să trec la ședința de anu trecut! Mulțumesc și mult spor în continuare!
  G.L.
 • Salut Diana! Revin cu acest mesaj în semn de mulțumire pentru sesiunile susținute în cadrul firmei, anul trecut, inclusiv pentru sesiunile one on one din vară. Au funcționat! ^_^ sunt nefumătoare!
  L.
 • Acum 5 ani, pe vremea aceasta, imi faceam programare la o sesiune cu Diana. Eram decisa si hotarata ca, dupa mai bine de 20 de ani, sa renunt. Numai ca habar nu aveam cum sa fac asta, nerenuntand nici macar o zi in atata amar de ani. Am citit o experienta asemanatoare pe un blog (al Simonei Tache) si asa am aflat. Am fost la sesiune si, de atunci, iata-ma peste 5 ani. NEFUMATOARE!
  Sincer, fara aceasta sesiune nu puteam sa ma las. Ma trezisem in muuulte dimineti cu gandul "gata"! Gandul disparea la prima gura de cafea. Deja, dimineata nu mai fumam o tigara la cafea, ajunsesem la trei!
  Am un copil si sunt bucuroasa ca nu il intoxic. Am timp mai mult, miros frumos atat eu cat si hainele mele si am aflat ca merdenelele de fapt nu imi plac, sunt prea sarate (mi-am recapatat gustul).
  Beau cafeaua fara nevoia de tigara exact in aceste momente in care va scriu si nu mai tusesc decat daca sunt foarte racita. Nu mai stau prin ploaie sau vant zgribulita, nu mai las la magazin cate 20 ron in fiecare zi si, dincolo de orice, imi pot imbratisa copilul si il pot pupa in fiecare clipa fara sa miros si sa il imbolnavesc.
  Ma simt tare norocoasa, libera si fericita.
  Unde ma vad peste 5 ani? In fata laptopului, dimineata, band un ceai sau o cafea fara sa fumez, scriindu-va cum au trecut inca 5 ani! La multi ani!
  RALUCA CAMPEAN

Ai reușit și tu cu Allen Carr?

Împărtășește-ne povestea ta!