Se spune că metoda Allen Carr este asemeni unui film bun. Odată ce l-ai văzut, simți nevoia să le povestești și celorlalți despre el.
E normal să simți asta! Ai scăpat. Ești liber!
Iată mai jos câteva dintre multele povești de succes, marca Allen Carr’s Easyway. Dacă și tu ești una dintre ele și vrei să povestești mai departe experiența eliberării tale, trimite-ne un mail cu detalii și o fotografie a ta. Vei ajunge aici, în secțiunea Testimoniale, pentru a-i inspira și pe alții să scape de fumat.

MARIUS VINTILĂ
DJ

Înregistrarea audiobookului “În sfârșit, nefumător” a fost unul din proiectele mele care au “curs” cel mai fluent. Am primit cartea de la editură, am început-o, am întrerupt lectura, m-am apucat de înregistrat audiobook-ul și… m-am lăsat de fumat imediat ce am încheiat proiectul. Ca la carte și EXACT CUM SCRIE ÎN carte. Apoi, în maximum două luni, viața mi s-a schimbat radical în unele privințe. Gradul de satisfacție după lăsatul de fumat este pentru mine atât de mare, încât în unele ocazii, când toate par să îmi meargă prost, mă liniștesc spunându-mi:… măcar m-am lăsat de fumat. În mod paradoxal, această satisfacție poate fi simțită NUMAI dacă ai DEVENIT NEFUMĂTOR, după ce ai fost fumător.

ASHTON KUTCHER
Actor

Tipu’ ăsta e efectiv un geniu!

ANTHONY HOPKINS
Actor

Câțiva prieteni ai mei s-au lăsat folosind metoda Allen Carr și mi-au sugerat să apelez și eu la ea. A fost cu adevărat o revelație și m-am eliberat de sclavie pe loc. A fost ușor să mă las, iar experiența în sine a fost nesperat de plăcută.

ANJELICA HUSTON
Actriță

Programul Allen Carr’s Easyway a fost pentru mine o minune. A reușit să încheie 30 de ani de fumat peste noapte.

NEVE CAMPBELL
Actriță

M-am apucat de fumat la 14 ani și ajunsesem la 30 de țigări pe zi. Ori de câte ori am încercat să mă las, nu reușeam. Acum 6 ani, metoda Allen Carr în sfârșit m-a făcut să înțeleg în ce fel funcționa mecanismul declanșat de țigări. Am înțeles că eram dependentă de un drog. Nu m-aș mai întoarce niciodată la felul în care eram atunci.

GIANLUCA VIALLI
Sportiv

M-am lăsat de fumat într-una din sesiunile Allen Carr’s Easyway. Am vrut pur și simplu să mă eliberez din sclavia nicotinei și am reușit!

loading