Locul în care te lași de fumat Înscrie-te!

Misiune

Vrei să te lași de fumat și nu știi cum? Trăiești deseori sentimente ambivalente – jumătate din tine vrea să fumeze și jumătatea cealaltă vrea să se lase de fumat? Ești îngrozit de poveștile celor din jur, despre sevrajul de după ultima țigară și kilogramele în plus? Află că se poate și altfel. Vino la sesiunile de terapie Allen Carr’s Easyway, ca să înțelegi cum e construită capcana nicotinei și să înveți să-ți reprogramezi mintea. După cum probabil intuiești, 90% din problemă este de ordin mental. Vei afla ce se întâmplă atunci când oamenii se reapucă de fumat și cum să faci să rămâi nefumător pentru totdeauna. O sesiune de o zi este suficientă pentru a te ajuta să recapeți stăpânire pe propria minte și să conduci tu, nu țigara. Rămânem și după sesiune alături de tine cu seminarii de suport și asistența terapeutului. În plus, nu ai nimic de pierdut, întrucât garanția Allen Carr te asigură că vei primi toți banii înapoi dacă metoda noastră nu merge în cazul tău.

Programul include:

  • prima sesiune (6 ore legate)
  • sesiuni de suport, pentru consolidarea statutului de nefumător
  • pauze frecvente (de țigară, cafea, ceai)
  • susținere din partea terapeutului, după sesiune prin email sau telefon
  • garanția unică Allen Carr

Click pentru programare la prima sesiune

Înscrie-te!

Sesiuni de grup și individuale pentru renunțarea la fumat

Succes sau banii înapoi
Nu ai nimic de pierdut

Dacă în termen de 3 luni de la data primei sesiuni, parcurgând minimum două sesiuni de suport și respectând restul condițiilor prevăzute în Garanție, alegeți să fumați și renunțați la suportul oferit în continuare, vă puteți cere banii inapoi. Vi se vor returna fără probleme.

Diana Vasiliu
Unicul terapeut din România, acreditat în metoda Allen Carr's Easyway

„Sunt o fostă fumătoare, care nu-și putea imagina viața fără țigară și tremura de teamă la gândul unei seri petrecute în oraș, alături de prieteni, fără țigară. Ajunsesem la 3 pachete pe zi și nu credeam că mă voi lăsa vreodată de fumat. Metoda Allen Carr m-a ajutat să înțeleg ce se întâmpla cu mine și să sting ultima țigară cu bucurie, fără să trec prin sevraje chinuitoare sau alte experiențe neplăcute, astfel încât am decis să dau și eu mai departe aceste informații și să aduc sesiunile de terapie Allen Carr în România. Din 2011, peste 700 de persoane mi-au trecut pragul și împreună am găsit calea pentru eliberarea din capcana fumatului. Vă aștept în sesiune!”
blogul Allen Carr

loading