Locul în care te lași de fumat Înscrie-te!

Misiune

Vrei să te lași de fumat și nu știi cum? Trăiești deseori sentimente ambivalente – jumătate din tine vrea să fumeze și jumătatea cealaltă vrea să se lase de fumat? Ești îngrozit de poveștile celor din jur, despre sevrajul de după ultima țigară și kilogramele în plus? Află că se poate și altfel. Vino la sesiunile de terapie Allen Carr’s Easyway, ca să înțelegi cum e construită capcana nicotinei și să înveți să-ți reprogramezi mintea. După cum probabil intuiești, 90% din problemă este de ordin mental. Vei afla ce se întâmplă atunci când oamenii se reapucă de fumat și cum să faci să rămâi nefumător pentru totdeauna. O sesiune de o zi este suficientă pentru a te ajuta să recapeți stăpânire pe propria minte și să conduci tu, nu țigara. Rămânem și după sesiune alături de tine cu seminarii de suport și asistența terapeutului. În plus, nu ai nimic de pierdut, întrucât garanția Allen Carr te asigură că vei primi toți banii înapoi dacă metoda noastră nu merge în cazul tău.

Programul include:

  • prima sesiune (6 ore legate)
  • sesiuni de suport, pentru consolidarea statutului de nefumător
  • pauze frecvente (de țigară, cafea, ceai)
  • susținere din partea terapeutului, după sesiune prin email sau telefon
  • garanția unică Allen Carr

Click pentru programare la prima sesiune

Înscrie-te!

Sesiuni de grup și individuale pentru renunțarea la fumat

Succes sau banii înapoi
Nu ai nimic de pierdut

Dacă în termen de 3 luni de la data primei sesiuni, parcurgând minimum două sesiuni de suport și respectând restul condițiilor prevăzute în Garanție, alegeți să fumați și renunțați la suportul oferit în continuare, vă puteți cere banii inapoi. Vi se vor returna fără probleme.

Diana Vasiliu
Primul terapeut din România, acreditat în metoda Allen Carr's Easyway

„Sunt o fostă fumătoare, care nu-și putea imagina viața fără țigară și tremura de teamă la gândul unei seri petrecute în oraș, alături de prieteni, fără țigară. Ajunsesem la 3 pachete pe zi și nu credeam că mă voi lăsa vreodată de fumat. Metoda Allen Carr m-a ajutat să înțeleg ce se întâmpla cu mine și să sting ultima țigară cu bucurie, fără să trec prin sevraje chinuitoare sau alte experiențe neplăcute, astfel încât am decis să dau și eu mai departe aceste informații și să aduc sesiunile de terapie Allen Carr în România. Din 2011, peste 700 de persoane mi-au trecut pragul și împreună am găsit calea pentru eliberarea din capcana fumatului. Vă aștept în sesiune!”
blogul Allen Carr

Cristina Nichita
Terapeut acreditat în metoda Allen Carr's Easyway

„Nici nu m-aș fi gândit vreodata că țigara, prelungirea firească a mâinii mele, va dispărea total din viața mea după douăzeci de ani de fumat. Un pachet de țigari reprezenta rația zilnică și de multe ori era mai importantă decât mâncarea. Decizia renunțării fusese luată de mult, chiar din primul an de fumat, însă tentativele erau de fiecare dată sortite eșecului. Allen Carr a apărut în viața mea după multe încercări (plasturi, gume, țigări electronice, țigări medicinale…și nu în ultimul rând…multă voință).Lăsatul de fumat s-a dovedit însă a fi mai simplu decât mi-aș fi închipuit și reprezintă a doua mare realizare a vieții mele, după nașterea copilului meu minunat.De patru ani de zile sărbătoresc două zile de naștere: cea în care m-am născut și cea în care am renăscut, ziua în care am stins ultima țigară.Vă aștept cu drag pentru a vă împărtăși modul în care puteți începe o viață nouă, minunată și lipsită de fumuri!”

Oana Achim
Terapeut acreditat în metoda Allen Carr's Easyway

„Am fumat de la 19 până la 35 de ani. Rația zilnică era de două pachete. M-am lăsat de patru ori de fumat și m-am reapucat de trei. Abia în prima sesiune Allen Carr am înțeles unde greșeam: țigara mi-era încă dragă și mă întorceam la ea ca la un bun prieten când mi-era greu. Un prieten toxic, dar un prieten. Nu numai că ne-am despărțit, dar sunt atât de bucuroasă că pot trăi în prezent, fără să fiu chinuită de dorul de tutun, încât am vrut neapărat să dau mai departe bucuria spre viitorii nefumători liberi. Drept urmare, vă aștept cu drag la sesiunile Allen Carr!”

loading