Garanția unică Allen Carr’s Easyway

Allen Carr şi-a creat propria metodă anti-fumat în 1983. De atunci, organizaţia fondată de el s-a răspândit pretutindeni în lume, reuşind să ajute fumători din peste 50 de ţări. Pe măsură ce anii au trecut, Allen Carr a fost recunoscut ca fiind un expert mondial în domeniul renunţării la fumat iar reputaţia brandului „Allen Carr’s Easyway to Stop Smoking” a crescut graţie unui singur lucru: metoda funcţionează!

Din informaţiile pe care le avem, suntem singura organizaţie care oferă o garanţie a serviciului nostru: în eventualitatea unui insucces, vă returnăm la cerere toţi banii înapoi. Nu aveți nimic de pierdut. Dacă vă doriţi cu adevărat să vă lăsaţi de fumat, metoda noastră vă va ajuta să atingeţi acest obiectiv şi, mai mult decât atât, veţi traversa perioada imediat următoare cu uşurinţă. Dacă respectaţi instrucţiunile care vă sunt oferite, veţi deveni nefumător şi, totodată, veţi depăşi perioada sevrajului fără chinuri. În plus, având toate instrumentele necesare la dispoziție și aplicându-le, veți reuși să vă gestionați în mod eficient momentele din viitor, în care v-ați mai putea gândi la fumat, astfel încât să preveniți o reapucare.
Pentru majoritatea fumătorilor, o singură şedinţă este suficientă pentru a deveni nefumători. Cu toate acestea, în anumite cazuri sunt necesare mai multe şedinţe pentru atingerea acestui obiectiv. În plus, practica ne-a demonstrat că sesiunile de suport sunt necesare și în cazul în care fumătorii scapă de fumat de la prima sesiune, tocmai pentru a asigura succesul pe termen lung. Ne dorim ca el să fie permanent. De aceea, programul Allen Carr include o sesiune principală și două de suport. La cerere, sesiunile de suport se pot repeta pe parcursul unui an de la efectuarea primei sesiuni. Pentru detalii privind costurile adiționale, vă rugăm să vă adresați centrului nostru.

TERMENII ȘI CONDIȚIILE GARANȚIEI

Dacă, în termen de trei luni de la data primei şedinţe, continuaţi să fumaţi şi vă decideţi să nu vă opriţi și să nu mai participați la sesiuni de suport suplimentare, vă returnăm banii, fără a vă supune niciunei anchete. Vom avea completă încredere în cuvântul dumneavoastră. Însă, vă cerem ca încercarea de a vă lăsa de fumat să fie autentică şi onestă. Dacă ați depășit cele 3 luni, nu vă mai puteți cere banii înapoi, indiferent de numărul de sesiuni parcurse.

Această garanție va fi invalidată dacă:

(1) Anulaţi, amânaţi sau pur şi simplu nu vă prezentaţi la sesiunea programată sau dacă întârziaţi mai mult de 15 minute.

(2) Nu luaţi parte la minimum 2 sesiuni gratuite de suport, în termen de 3 luni de la data participării la prima sesiune (a doua şi a treia sesiune nu repetă conţinutul celei dintâi şi durează fiecare aproximativ câte 2 ore.)

Lucrul terapeutic este unul de echipă, în care atât clientul cât și terapeutul creează un parteneriat bazat de încredere reciprocă și bunăvoință, astfel încât șansele de succes să fie la cotele cele mai înalte posibil. De aceea, este important ca demersul dumneavoastră să fie motivat de reușită.

loading