Continuam sa facem valuri. Allen Carr Easyway Romania sustine Swimathon Bucuresti

Cu mare bucurie anunțăm înscrierea Allen Carr Easyway România în proiectul Swimathon București, demarat de Fundația Comunitară București (FCB) și Asociația pentru Relații Comunitare (ARC), cu scopul de a strânge fonduri pentru proiectele comunitare inițiate și susținute de ONG-urile participante.

Printre proiectele înscrise la eveniment se numără și povestea lui Vlăduț, un băiețel care la numai șase luni se luptă să obțină un transplant de ficat la un spital din Belgia și care încă are nevoie de 60.000 de euro ca să supraviețuiască.

De aceea, Allen Carr Easyway România oferă 10 locuri la o sesiune anti-fumat, iar toate încasările obținute în urma acestei sesiuni extraordinare vor fi donate integral familiei lui Vlăduț. Pentru cei interesați, această sesiune va avea loc pe 14 septembrie 2013.

Alături de noi, în calitate de susținători, pentru Vlad înoată două echipe: vedeta TV Roxana Iliescu și compania Porsche România. Oricare dintre cele doua echipe ați alege să susțineți prin achiziționarea unui loc la sesiunile Allen Carr, banii ajung unde trebuie: la Vlad.

Procedura e simplă: fie donați contravaloarea sesiunii – 420 lei – la fața locului, pe 6 iulie, la Bazinul Olimpic din Complexul Sportiv Lia Manoliu, unde veți primi un voucher pe care să-l prezentați la sesiune, fie prin transfer bancar, în contul RO66BACX 0000 0006 8633 0001, deschis la Unicredit Țiriac Bank, sucursala Domenii, București, specificând la detalii: ajutor Vlad sesiune Allen Carr.

Pentru informații suplimentare privind sesiunile Allen Carr, nu ezitați să ne contactați:

0732138383

raspunsuri @ allencarr.ro

Despre Swimathon:

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante.

Cum funcţionează:

Înotători individuali sau echipe de ştafetă înoată, timp de 50 de minute, cât mai multe lungimi de bazin pentru cauza pe care o susţin. Evenimentul va fi deschis publicului, iar participanţii îşi invită susţinătorii să îi încurajeze în direct în competiţie.
Înotătorii strâng fonduri cu ajutorul reţelei sociale proprii şi a organizaţiei pe care o susţin. Donatorii pot alege să susţină înotătorul sau echipa preferată contribuind fie cu o sumă pentru fiecare lungime de bazin înotată sau cu o sumă fixă.

Fundaţia Comunitară Bucureşti construieşte o platformă de gestionare a donatorilor şi a plăţilor şi finanţează apoi fiecare proiect cu sumele strânse pentru el.

Posted in : Blog
Related Posts
Thank You for Smoking ( 12 Aug,2013 )
Clienti fericiti ( 25 Sep,2013 )
3 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

39 + = 42

loading