4 ani de Allen Carr România

black friday

A mai trecut un an…

Un an plin de evenimente, un an în care am dus metoda Allen Carr mai departe, un an în care am făcut tot posibilul pentru a-i ajuta pe fumătorii din România să scape de viciul lor.

În luna mai am mers la Londra, unde am participat la Conferința anuală a terapeuților Allen Carr. Aici am avut din nou șansa de discuta cu colegii terapeuți din celelalte țări în care există clinici Allen Carr, îmbogățindu-ne astfel experiențele și făcând un schimb de idei proaspete, în beneficiul fumătorilor care apelează la noi pentru ajutor.

conferinta allen carr

Colegii noștri, din toată lumea. Conferința Internațională Allen Carr – Londra, 2014

Gravide

Sesiuni dedicate gravidelor

Întorcându-ne acasă, am inițiat un proiect unic în rețeaua Allen Carr și, totodată, în România: Sesiunile de terapie antifumat, dedicate exclusiv gravidelor. De ce un serviciu dedicat tocmai aceștei nișe? Pentru că am observat, de-a lungul timpului, fie în sesiuni, fie în discuțiile avute prin telefon sau prin intermediul mijloacelor de comunciare online, o reticență în rândul gravidelor de a participa la o sesiune de grup, din teama de a fi judecate suplimentar, adâncindu-le sentimentul de vinovăție și oferindu-le astfel un motiv în plus pentru a-și continua viciul, în ciuda sentimentelor contradictorii care le macină. De aceea am creat un cadru dedicat numai lor, în care să se simtă acceptate, înțelese și astfel să poată fi profund ajutate să facă acest pas, într-o perioadă extrem de delicată emoțional – sarcina. Proiectul a beneficiat de asistența Fundației Crucea Albă și a fost promovat de nenumărate site-uri și reviste dedicate mamelor, precum: Urbankid.ro, MacMacKids, Despre Copii, Mamica Urbana, Q Bebe, Copii și părinți, Smart and Happy Child, eumama.ro, Kidsnews.ro, Terapeuti.ro, MamicaMea.ro, GoKid, Bebelu.ro.

Iar în august, portalul Totul despre Mame ne-a oferit chiar șansa de a ne face mesajul auzit, organizând o conferință în cadrul Serilor Totul despre Mame, dedicată special metodei Allen Carr, în care am atacat mai ales chestiuni ce țin de femei și universul maternității, în contextul fumatului și al renunțării la țigări.

Serile Totul despre Mame

prezentare Cristian

Prezentare la fabrica Total, Cristian – jud. Brașov

La începutul lui septembrie am fost contactați de o mare companie – Total România, care ne-a contractat pentru a-i ajuta pe angajațisă scape de fumat. Proiectul a avut o axă dublă: angajații din departamentul de vânzări, de la București, și angajații de la fabrica Total din Cristian, județul Brașov, unde politicile companiei urmau a se schimba, introducând interzicerea fumatului pe tot teritoriul fabricii și astfel, pauza de țigară devenind un chin pentru angajații fumători. Total România a continuat colaborarea inițiată de compania-mamă din Franța, unde, în mod identic, colegii de la Allen Carr France au fost cooptați pentru a-i ajuta pe angajații Total să scape de viciul lor. Am scris pe larg despre colaborarea cu TOTAL, aici.

 

Carturesti 16 sept

Întâlnirile Allen Carr la Cărturești

Iar toamna a mai venit cu o propunere imposibil de refuzat: librăria Cărturești ne-a pus la dispoziție Ceainăria sa celebră, pentru a organiza întâlniri de prezentare a metodei, astfel încât oamenii să poată face cunoștință cu terapeutul și să afle despre ce-i vorba în sesiunile de terapie, aceste seminarii „misterioase” despre care lumea vorbește.

Am pus reflectorul pe sesiuni, pe metodă, am făcut cunoștință și la finalul toamnei, am reușit să organizăm un alt eveniment unic în rețeaua Allen Carr:

O sesiune extraordinară cu ocazia Black Friday!

A fost ocazia pe care mulți o așteptau, dată fiind reducerea de peste 60% oferită, iar pe 29 noiembrie, mansarda Cărturești a devenit neîncăpătoare, pentru aproape 40 de persoane care au venit, unii de la sute de kilometri distanță, să afle cum pot scăpa de fumat rapid, ușor și fără regrete!

black friday

Sesiune Extraordinară Black Friday – 29 nov. 2014

Iar eforturile nostre s-au văzut reflectate și în presă:

Interviu revista Femeia

Interviu Trinitas TV

Interviu Digi 24

Interviu Observator – Antena 1

Interviu emisiunea „Se zice ca” – TVR

O clinică și mai prietenoasă

Finalul de an a fost și el încununat de împlinirea unei dorințe pe care o avem de ceva timp – transformarea spațiului de lucru de la clinică într-un mediu și mai prietenos, mai confortabil, mai comod, pentru ca cele 7 ore pe care oamenii le petrec într-o sesiune de grup Allen Carr să fie o experiență 100% fericită. Iar pentru asta am schimbat scaunele cu fotolii comode! Singura problemă fiind spațiul – dacă în trecut puteam primi 8 persoane într-o sesiune, acum avem doar 6 locuri.

În concluzie, a fost un an plin ochi de evenimente, idei mărețe, proiecte speciale și multă energie pozitivă și vă mulțumim dumneavoastră, cei care ați făcut acest an posibil: colaboratori, companii, clienți deopotrivă, prieteni și ambasadori ai Allen Carr România. Suntem realmente privilegiați să vă fim parteneri pe drumul renunțării la fumat.

Împreună am ajutat România să respire mai bine! Vă mulțumim.

Posted in : Uncategorized
Related Posts

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

74 + = 77

loading